112 – Explozie la un fast-food în centrul comunei Botiza

FOTO ISU Maramures

Grav incident petrecut acum cateva minute. În centrul comunei Botiza a avut loc o explozie urmată de un incendiu la o rulotă de tip fast-food, în urma deflagrației rezultand cinci victime, toate cu arsuri.

Una din victime și un copil au fost transportați cu echipajul SMURD la spitalul din Sighetu Marmației, potrivit informațiilor furnizate de către ISU Maramureș.

Potrivit IPJ Maramureș, „astăzi, 23 ianuarie a.c., la ora 13.25, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel de urgență 112 despre faptul că, în centrul comunei Botiza ar fi avut loc o explozie. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat în centrul comunei o rolută aflată în staționare, care avea destinația de preparare și comercializare produse fast food, iar în interior își desfășurau activitatea un bărbat de 27 de ani și o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza.

La un moment dat s-ar fi produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care își desfășurau activitatea în rulotă, și a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 și 38 de ani din Botiza. Toți au fost transportați la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale. De asemenea, în urma deflagrației a rezultat și distrugerea unui autoturism, care se afla parcat în imediata apropiere a rulotei.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă”.

Marcel Șerban

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *