112 – Pieton spulberat de mașină în Satu Nou de Jos

Grav accident de circulație produs ieri seară în Satu Nou de Jos. Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost cei care au intervenit la accidentul rutier produs pe strada Republicii din localitatea amintită. Un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, a surprins și accidentat un bărbat de 55 de ani din comuna Săcălăşeni, care, în calitate de pieton se afla în traversarea părții carosabile.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, ulterior i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite, acesta fiind transportat cu un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, totodată fiindu-i recoltate monstre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh