2023. Anul în care au intrat cei mai mulți bani europeni în Maramureș

Anul 2023 a fost unul de referință pentru dezvoltarea județului nostru. Bilanțul făcut de conducerea CJ Maramureș este unul pozitiv, fiind înregistrat chiar un record în ceea ce privește absorbția de fonduri europene.
”Am încheiat anul 2023 cu cea mai mare absorbție de bani europeni pentru Maramureș, din istoria județului, și anume peste 300 de milioane de euro, bani asigurați din fonduri europene în cele peste 33 de contracte de finanțare semnate, pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a Maramureșului. Totodată, în 29 decembrie 2023, am primit vestea că încă 144 de milioane de euro vor fi alocați pentru 3 proiecte, prin Programul Operațional Regional.
Nu ne oprim aici! În 2024 vom continua să muncim la proiectele noastre și să aducem cât mai mulți bani în Maramureș, pentru dezvoltarea județului și pentru bunăstarea maramureșenilor. Mulțumesc colegilor din Consiliul Județean Maramureș, colaboratorilor și tuturor celor care s-au implicat și au muncit pentru realizarea și demararea acestor proiecte!”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
(Advertorial)
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA