ACCIDENT MORTAL. S-a răsturnat cu mașina și a ajuns în curtea unei gospodării

Un nou accident mortal s-a produs aseară în Maramureș, în localitatea Vad. În incident au fost implicate mai multe persoane, inclusiv doi minori de 2 și 5 ani. Două persoane, din păcate, și-a pierdut viața, șoferul și o altă femeie de 44 de ani.

”Aseară, 16 noiembrie a.c., polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe D.J. 182C, la intrarea în localitatea Vad, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani din județul Neamț, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă, ajungând în curtea unui imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru ocupanți din autoturism, respectiv doi minori de 2 și 5 ani, o femeie de 24 de ani și un bărbat în vârstă de 34 de ani. Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat și cu decesul conducătorului auto și a unei femei în vârstă de 44 de ani. Victimele au rămas internate la Spitalul Județean Baia Mare sub supraveghere medicală. În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările privind infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA