ACCIDENT PE DN1C – Autoturismul unui maramureșean a fost lovit de un TIR

Accident rutier pe Drumul Național 1C, la intersecția cu strada principală din comuna Apa, județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 08.00, atunci când șoferul unui autotren nu a mai putut evita impactul cu un autoturism, pe care l-a acroșat cu partea dreapta-față. Vinovat se pare că este șoferul autoturismului, care nu s-ar fi asigurat corespunzător.

”La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 1C, în localitatea Apa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 61 de ani, din județul Maramureș, ar fi intrat în coliziune cu o autotren, la volanul căreia s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani, din Cluj.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 61 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PresaSM.

cm
cm