ACCIDENT STUPID. S-a lovit cu bicicleta de roata unei mașini și a ajuns la spital

O femeie din Sarasău a ajuns la spital după ce s-a lovit cu bicicleta de roata unui autoturism. Incidentul s-a petrecut într-o intersecție din Sighetu Marmației, iar victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

”La data de 17 februarie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier soldat cu victimă, pe strada Nicolae Grigorescu intersecție cu strada Nicolae Titulescu.
La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce o femeie de 69 de ani, din Sarasău, se deplasa pe o bicicletă la intersecția străzilor Nicolae Grigorescu cu Nicolae Titulescu, a intrat în coliziune cu roata dreaptă spate a unui autoturism condus de către un bărbat de 66 de ani, din Sighetu Marmației.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a biciclistei care a fost transportată de către un echipaj S.M.U.R.D. la C.P.U. Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Atât victima cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind zero, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA