PARIS. O singură cursă externă de pe Aeroportul Internațional Maramureș

La Aeroportul Internațional Maramureș, în momentul de față există un singur zbor extern, spre capitala Franței. Se fac însă demersuri pentru a introduce o cursă și spre Londra, pentru a veni în sprijinul maramureșenilor plecați în Marea Britanie care vor să vină acasă în concediu.

”Referitor la cursele externe, din păcate, în momentul de față singura cursă externă este cea de Paris, care are două frecvențe, joi și duminică. Este un orar foarte bun pentru cei care vor să viziteze Parisul, dar și pentru cei care vor să vină în vizită în Maramureș. Urmează ca din iunie să intre și a treia frecvență și va fi un zbor și marți.

Referitor la Londra, suntem în discuții cu compania aeriană. Depinde de mai mulți factori și deocamdată nu avem date clare. Negociem să înceapă operarea pe sfârșitul programului de vară.

Air Connect-ul din păcate a început un pic problematic. Din ultimele discuții cu ei, lucrurile s-au așezat. Așteptăm rezultate de la ei în seriozitate și în operarea corectă a zborurilor”, a declarat Ionuț Caraba, director dezvoltare în cadrul Aeroportului Internațional Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana Maria Hojda
Ana Maria Hojda