Agenții economici, în vizorul Primăriei Baia Mare. Ce obligații au aceștia

Primăria Baia Mare a anunțat că începand de săptămana viitoare persoanele fizice autorizate/juridice care desfășoară activități economice pe raza municipiului Baia Mare pot obține, pe loc, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare.

„Operatorii economici care depun în format fizic, la Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorge Șincai nr. 37, documentele necesare și dovada achitării taxei aferente, vor obține pe loc viza anuală necesară.

Acest demers vine să completeze seria măsurilor aplicate deja în vederea simplificării și eficientizării modalităților prin care cetățenii municipiului Baia Mare obțin diverse avize sau aprobări din partea Autorității Locale. Începând cu anul 2022, viza anuală pentru autorizațiile/acordurile de funcționare poate fi obținută inclusiv online, accesând www.baiamare.ro/ Secțiunea Servicii Publice/Activități Comerciale/Vizarea anuală a autorizațiilor/acordurilor de funcționare (online), https://www.baiamare.ro/ro/Servicii-publice/Activitati-comerciale/Vizarea-anuala-a-autorizatiiloracordurilor-de-functionare(online)/ Vizarea anuală a autorizațiilor/acordurilor de funcționare este obligatorie până la data de 31 martie a fiecărui an”, arată Primăria Baia Mare.

Marcel Șerban

dh
dh