AGRARIA 2023. Maramureșul, reprezentat la cel mai mare Târg din Transilvania

De peste 25 de ani, fermieri din toată România își dau întâlnire în judetul Cluj, la expoziția Agraria. Aici, la cel mai așteptat târg din Transilvania, specialiștii prezenti etalează la standurile lor ultimele tehnologii și soluții din domeniu.

Agraria 2023, evenimentul de anul acesta, s-a desfășurat pe parcursul a 4 zile în perioada 21-24 aprilie, în localitate Jucu, unde au fost prezenti peste 250 de expozanți.

Nu puteau lipsii de la un  targ cu specific agricol reprezentantii judetului Maramureș: 3 distribuitori care au propus fermierilor soluții de stocare a vinului sau bauturilor spirtoase, aparate pentru procesare, sisteme solare pentru reducerea și optimizarea costurilor, mașini și utilaje agricole precum și diferite echipamente agricole.

CAMARUS

Compania CAMARUS a ales această expoziție pentru a prezenta în premieră pe piața romanească aparatul Magic Kukta, un produs foarte versatil cu ajutorul căruia se pot prepara diferite tipuri de conserve din carne, legume sau fructe. Totodată butoaiele si cisternele din inox alimentar au fost foarte apreciate de vizitatori, pentru că sunt soluția optima în ceea ce înseamnă depozitarea și păstrarea vinului sau a băuturilor spirtoase. Compania CAMARUS a oferit posibilitatea celor interesați de aceste produse să le cumpere direct de la standul expoziției sau  prin platforma butoaieinox.ro. 

AGROMIR

Având în vedere dificultățile cu care se confruntă tot mai mulți fermieri cu privire la nivelul ridicat al costurilor de producție compania AGROMIR, un alt expozant din judetul Maramures, a venit în întâmpinarea acestora cu sisteme solare integrate: panouri fotovoltaice si de apă caldă, baterii solare, etc.

Cu ajutorul tehnologiilor prezentate de AGROMIR se pot optimiza și reduce semnificativ costurile, solutiile acestora fiind deja validate în multe exploatații și ferme din Romania si din strainatate. Cei prezenți la stand au mai putut vedea expuse o gamă largă de anvelope agricole și industriale.

AGRAMIX

Si compania maramureseana AGRAMIX si-a prezentat gama utilaje agricole si tricicluri electrice. AGRAMIX a atras atentia expozantilor cu spectaculoasele sesiuni de prezentare și demonstrații, în cadrul carora vizitatorii au putut vedea cât de util este un astfel de vehicul, acesta acoperind practic aproape orice nevoie sau sarcină pe care o are de indeplinit micul gospodar.

“Participarea companiilor din domeniu la Targul AGRARIA 2023 a fost o experienta extraordinara si un real succes. Am fost incantati sa vedem atat de multi vizitatori interesati de solutiile prezentate. Am avut ocazia sa ne intalnim cu alti expozanti, sa invatam, sa ne impartasim experientele, ceea ce ne va ajuta sa ne imbunatatim si mai mult serviciile si produsele oferite. Suntem incantati sa continuam colaborarea cu fermierii si partenerii nostri pentru a aduce inovatii in domeniul agricol, pentru a contribui la dezvoltarea sustenabila a acestui sector” a conchis Marian CONDRAT, director general al companiei maramuresene CAMARUS.

GlasulMM
GlasulMM