AMBULANȚĂ. SAJ Maramureș are un nou manager

La Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș a avut loc o nouă schimbare în conducerea instituției. Astfel, începând de astăzi, funcția de manager interimar este ocupată de Mădălina Cîmpean.

Mădălina Cîmpean are experiență în sistemul medical, în condițiile în care vine de la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare, unde a fost responsabilă cu managementul calității serviciilor de sănătate.

”Doresc să am o relație foarte bună cu toți colegii. Scopul meu este de a face lucrurile bune, nu o să inventez eu acum serviciul de ambulanță, lucrurile funcționează. Deocamdată este prima zi în care abia am reușit să fac cunoștință cu personalul TESA și doresc să mă întâlnesc și cu colegii din județ. Îmi doresc ca, dacă sunt lucruri de îmbunătățit, să le îmbunătățim. Aștept ca fiecare coleg, dacă are o propunere sau o soluție, să o punem în aplicare. Scopul meu este ca pacientul să fie pe primul loc și satisfăcut, cât și aparținătorii și la fel și personalul să fie mulțumit. Când angajații sunt mulțumiți, atunci lucrurile funcționează cum trebuie.

Vin cu o experiență de peste 24 de ani în sistemul sanitar, nu-mi este străină partea de servicii medicale. Acum, partea de ambulanță este puțin diferită, dar nu în totalitate. Eu zic că mă ajută foarte mult”, a declarat Mădălina Cîmpean, managerul interimar al SAJ Maramureș, pentru Glasul Maramureșului.

Mădălina Cîmpean este numită în funcție pentru o perioadă de 3 luni de zile, prin ordin de ministru. Aceasta a mărturisit că este interesată să participe la concursul pentru postul de manager al SAJ Maramureș, când acesta va fi scos la concurs.

Vă reamintim că, la începutul acestui an, Ligia Micle, care se afla la șefia instituției, a fost trimisă în judecată de DNA și și-a pierdut și funcția de manager al SAJ Maramureș, fiind înlocuită la acea dată de dr. Ioana Cătană.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA