ANIVERSARE. Clubul Sportiv „Dragonul” Baia Mare împlinește 31 de ani de activitate

Clubul Sportiv ”Dragonul” Baia Mare împlinește astăzi, 26 februarie, 31 de ani de activitate, sub conducerea antrenorului emerit Dan Goron, 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing.

”Sunt decenii de activitate în artele marțiale și în special în Taekwon-do ITF, perioada în care clubul se poate lăuda cu numeroasele titluri de campioni și vicecampioni mondiali, campioni europeni la toate probele, individual și echipă, cu miile de medalii obținute pe plan national (individual și echipă) și în jur de 150 de cupe obținute la competiții”, explică antrenorul emerit Dan Goron, 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing, managerul Clubului Sportiv ”Dragonul” Baia Mare.

Clubul Sportiv ”Dragonul” Baia Mare are și o echipă tehnică în continuă dezvoltare și pregătire, formată din instructori cu centuri negre, între 1 și 5 dan, împreună cu care este asigurată pregătirea sportivilor din cadrul clubului.

”Mulțumim pe această cale tuturor celor care au fost alături de noi și în momentele bune, dar și în momentele în care loialitatea, sinceritatea și sprijinul necondiționat a fost pus la încercare, mai ales în perioada pandemiei, dar împreună am mers mai departe”, punctează antrenorul emerit Dan Goron, 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing, managerul Clubului Sportiv ”Dragonul” Baia Mare.

Maria STOICA

Antrenorul emerit Dan Goron, 6 dan Taekwon-do ITF, 5 dan Freestyle Kickboxing, managerul Clubului Sportiv ”Dragonul” Baia Mare
Maria Stoica
Maria Stoica