APEL UMANITAR. Casă mistuită de flăcări în Budești. Cum poate ajuta comunitatea

Un incendiu puternic a distrus casa unei familii din Budești, care acum a rămas pe drumuri. Conducerea primăriei nu a rămas indiferentă la necazul prin care trece familia Hotea și va oferi un ajutor cetățenilor greu încercați. În același timp, și comunitatea este rugată să sară în ajutor, fiecare cu ce poate.

”Având în vedere evenimentul nefericit petrecut pe raza comunei noastre în data de 8 noiembrie 2023, casa familiei Hotea, aflată în loc. Budești, Nr. 279, fiind mistuită de un incendiu violent, pe lângă ajutorul care urmează să fie acordat de către Primăria comunei Budești, venim cu rugămintea, ca fiecare membru al comunității noastre să participe în funcție de posibilități, pentru această familie greu încercată, care acum în prag de iarnă a rămas fătă un acoperiș deasupra capului și multe bunuri materiale distruse în urma incendiului.

Facem un apel la dumneavoastră pentru a da dovadă de compasiune în fața necazului care s-a abătut peste această familie și a arăta că suntem o comunitate responsabilă”, este mesajul transmis de Simion Pop, primarul comunei Budești.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA