ARESTAȚI PREVENTIV. Bărbați din Baia Mare, reținuți pentru furt calificat

Doi bărbați din Baia Mare au fost reținuți preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost prinși că au furat. Aceștia au sustras dintr-o clădire nelocuită, bunuri de peste 10.000 lei.

”Ieri, 14 noiembrie, doi bărbați în vârstă de 36 și 40 de ani din Baia Mare care erau reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii băimăreni, s-a stabilit faptul că, la data de 7 noiembrie a.c., cei doi ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei clădiri nelocuite de pe strada Horea, prin spargerea sistemelor de închidere tip lacăt și prin forțarea ușilor de acces, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 14.000 de lei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și recuperarea întregului prejudiciu cauzat. Cei doi bărbați au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA