ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Începând cu ora 8, în piațeta din fața Casei de Cultură ”Vasile Grigore Latiș”, se desfășoară ”Târgul de primăvară”.

De la ora 10, are loc o nouă întâlnire la Cafeneaua Mămicilor, un eveniment gratuit de socializare pentru mămici cu bebeluși. Activitatea se desfășoară la sediul Centrului Comunitar ROUA din Baia Mare (str. T. Vladimirescu 26).

De la ora 12, în sala de conferințe a Centrului Cultural Sighetu Marmației, are loc evenimentul Dialog între cititori și scriitori maramureșeni și Vasile Eugen Barz, poet, director fondator al revistei de cultură ”Littera Nova” din Spania.

La Centrul Cultural Sighetu Marmației, în sala de spectacole, are loc, de la ora 14, evenimentul ”Mărțișoare muzicale”. Din program: spectacol muzical-coregrafic oferit de elevii Școlii de artă ”Gheorghe Chivu”, spectacol folcloric susținut de elevii Școlii de artă ”Gheorghe Chivu”, Grupul folcloric ”Mara”.

De Ziua Femeii, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, începând cu ora 14,30, sunteți așteptați la o activitate de educație muzeală. ”Mișcarea românească de emancipare a femeilor. Personalități marcante” va fi susținută de Giulia Ponde, elevă la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Baia Mare. Accesul este gratuit, iar activitatea este dedicată persoanelor cu vârsta peste 12 ani.

Pe 8 Martie, la centrul comercial Baia Mare Value Centre, va fi celebrată feminitatea într-un mod cu totul special! O trupă de balerine va împărți, între orele 15 și 18, lalele și zâmbete pe galeria centrului comercial, într-o paradă de eleganță și culoare.

SCM Zalău joacă, de la ora 15, pe stadionul ”Viorel Mateianu” Baia Mare, cu Minaur. Intrarea este liberă.

La centrul comercial VIVO! Baia Mare, între orele 16 și 20, la etajul 2, este sărbătorită femeia. Au fost pregătite cornere special amenajate cu recomandări, consultanță gratuită pentru îngrijirea tenului, oferte speciale, o demonstrație de fitness, cocktail bar și multe alte surprize. Intrare liberă.

De la ora 16,30 la ora 18, la De’LaL Cafe, copilașii sunt așteptați la un Atelier de modelaj în lut. Pot participa copiii de toate vârstele, iar cei sub 5 ani ar trebui să fie însoțiți de un adult. Taxa de participare este de 40 lei, include toate materialele necesare. Înscrieri la: 0755/331.504.

Conferința ”Rugăciune pentru Israel” se derulează de la ora 18, la ATP Tech Center Baia Mare. Invitat special: rev. Willem J.J. Glasshower. Intrarea este liberă.

De 8 Martie, de la ora 22, la Log Out, va fi sărbătorită femeia. Informații și rezervări: 0748/667.252.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica