ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Surorile baziliene de la Mănăstirea greco-catolică „Sfânta Maria” din Baia Mare organizează o zi de reculegere, începând cu ora 10.

Începând cu ora 10 și până la ora 16, băimărencele sunt invitate la un eveniment special pentru doamne și domnișoare, în Parcul Municipal ”Regina Maria”, la foișorul de lemn. Se anunță muzică, tombolă cu premii, discuții despre importanța femeii în societate, activități pentru copii și multă voie bună!

De la ora 11, în sala de cenaclu „Ion Burnar” de la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare, va avea loc o nouă întâlnire a Cenaclului Scriitorilor din Maramureș. Va citi din creație proprie poetul preot Gheorghe Pop, aflat în pragul vârstei de optzeci de ani.

La Teatrul de Păpuși, de la ora 11,30, copiii se vor delecta cu piesa ”Rățușca cea urâtă”. Preț bilet 10 lei.

De la ora 14, în Vadu Izei, la Gorgan (nr. 447), sunt găzduite ateliere de prelucrare a lemnului. Informații și rezervări la 0765/126.734.

Până în 10 martie, în Baia Mare, are loc Campionatul Național de Taekwondo. Deschiderea oficială va fi sâmbătă, 9 martie, de la ora 14. Iau parte la eveniment aproape 800 de participanți din întreaga țară.

Evenimentul Feminin 8 va avea loc de la ora 18, pe bd. Decebal 19. În cadrul acestuia, femei antreprenoare, mame, femei interesate de dezvoltare personală și profesională vor împărtăși ideile de creștere.

La Căminul Cultural din Sălsig, de la ora 19, se sărbătorește Ziua Femeii. Doamnele și domnișoarele sunt invitate speciale. Fiecare bărbat care participă va contribui cu 50 de lei.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica