ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Între orele 9 și 13, în Sala de conferințe a Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare, Asociația pentru SMURD Maramureș organizează curs teoretic și practic de resuscitare „Basic Life Support” pentru voluntarii asociației. Moderator: dr. Mihaela Pasc, medic primar medicină de urgență.

De la ora 10, are loc o nouă întâlnire la Cafeneaua Mămicilor, un eveniment gratuit de socializare pentru mămici cu bebeluși. Activitatea se desfășoară la sediul Centrului Comunitar ROUA din Baia Mare (str. T. Vladimirescu 26).

De la ora 17, la Telegondola și Pârtie Olimpică din Borșa, este programată deschiderea Cupei Balcanice și a Campionatului Național de Schi Alpin. Va concerta, de la ora 18, trupa The Motans. Competițiile sunt organizate de Primăria Orașului Borșa în parteneriat cu Federația Română de Schi Biatlon și Federația Internațională de Schi.

CS Minaur Baia Mare joacă, de la ora 17, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, cu CS Dacia Mioveni. Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet, în valoare de: 30 lei, 25 lei, 15 lei, 10 lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului sau de la casieria Sălii Sporturilor, în ziua meciului, între orele 10 și 14, respectiv 16 și 17,30. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani au acces gratuit.

De la ora 18, la Cinema Mara, are loc evenimentul anului în Sighetu Marmației: ”Trei tenori italieni în luna femeii”, o călătorie muzicală în ”Bella Italia”, pe ritmurile canzonetelor napoletane și a celor mai celebre arii din operele italiene. Bilete și informații la 0744/536.550.

Ca în fiecare luni, de la ora 18, sunteți așteptați la Greenys pentru a armoniza împreună universul interior și exterior. Contribuția pentru această experiență este pe bază de donație. Donația sugerată este de minimum 40 de lei. O parte dintre donații vor fi folosite pentru îndeplinirea misiunii sociale a Asociației Suflete Verzi Greenys. Locurile sunt limitate, înscrieri cu un mesaj pe WhatsApp: Ana – 0770/853.609/ Simon: 0748/590.398.

ATP Tech Center Baia Mare găzduiește, de la ora 19, ultima zi a conferinței Rugăciune pentru Israel. Invitat special: rev. Willem J. J. Glasshower. Intrarea este liberă.

În fiecare luni (de la ora 19) și joi (de la ora 20), la Galactic Dance Studio Baia Mare (str. Culturii 5, etaj 3), se desfășoară cursul de dans latino pentru femei – nivel începător. Cursul se adresează atât fetelor care nu au participat niciodată la un curs de dans, cât și dansatoarelor care doresc să își îmbunătățească stylingul. Alte detalii pe WhatsApp la 0743/031.650.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica