ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Centrul Cultural Pastoral ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” Sighetu Marmației vă invită să admirați minunata frescă din mozaic murano „Maica Domnului Platitera” (sau ”Împărăteasa Cerurilor”) alături de arhanghelii Mihail și Gavriil. Intrarea este gratuită! Orar de vizitare: luni-vineri, orele 8-16.

Campionatul Național de Schi Alpin de la Borșa are programată astăzi proba de slalom. După premiere, de la ora 18, DJ PYT va întreține atmosfera.

Cafeneaua cu Joburi vine și în Baia Mare! Între orele 10 și 16, la Hotel Mara, cei interesați vor descoperi: consultanță în carieră, sprijin în redactare CV, interviuri la o cafea.

La ora 19, la Teatrul Municipal Baia Mare, se va juca spectacolul ”Floare de cactus”, în regia lui Daniel Vulcu. “Floare de cactus” este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Spectacolul se joacă la sala Studio. Preț bilet: 25 lei întreg și 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari.

De la ora 19, sunteți așteptați la ”Tasty Quiz”, un joc de quiz cu întrebări variate. Se adresează doar persoanelor 18+ și are loc la Tasty Baia Mare (str. Victoriei 57). Informații și rezervări: 0745/626.217, 0770/393.366.

MMB (Maria, Mincu și Banciu), un trio savuros, vine în Baia Mare pentru un stand-up comedy proaspăt. De la ora 20, la ATP Tech Center.

Nu uitați! Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în parteneriat cu Societatea Geologică a României și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, organizează ediția a IV-a a Concursului de eseuri ”Mineralele din viața noastră”. Competiția se desfășoară până în 23 aprilie și se adresează atât elevilor din ciclul gimnazial, cât și celor din ciclul liceal. Participanții vor trebui să realizeze un eseu, în care vor putea sa aleagă între: a descrie un mineral și a descrie materiile prime minerale ce fac parte dintr-un produs sau obiect, pe care îl utilizăm în viața noastră. Mai multe detalii: www.muzeuminbm.ro.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica