ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Maramureș Business Park și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, organizează, de la ora 15,30, dezbaterea ”Oportunități de finanțare în parcurile industriale de specializare inteligentă”. Locația: Sala Millenium, str. Vasile Lucaciu nr. 2, Baia Mare.

De la ora 17, Salonul Artelor – Cabinetul de medalistică, Fundația de voluntari ”Somaschi”, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare, organizează vernisajul expoziției de fotografie „Photovoice – Baia Mare through your eyes”(Baia Mare prin ochii tăi). Fotografiile sunt realizate de voluntari străini găzduiți în Baia Mare prin Corpul European de Solidaritate.

De la ora 17,30, are loc o nouă întâlnire la Cafeneaua Mămicilor, un eveniment gratuit de socializare pentru mămici cu bebeluși. Activitatea se desfășoară la sediul Centrului Comunitar ROUA din Baia Mare (str. T. Vladimirescu 26).

Greenys Baia Mare vă invită, de la ora 18, la un atelier creativ cu pâslă. De data aceasta, participanții vor învăța cum să își realizeze propriul lănțișor din lână împâslită. O lalea, simbolul feminității. Contribuția pentru această experiență este pe bază de donație. Recomandare minimă – 40 de lei. Donațiile primite vor servi la îndeplinirea misiunii sociale a Asociației Verzi Greenys de a-i ajuta cu pe cei care au mai puțin.

Asociația ”Baia Mare în mișcare” organizează, de la ora 18, alergare de grup. Locație: Statuia Ostașului Român.

De la ora 18, la Magus Hotel – un eveniment deosebit, dedicat antreprenorilor și liderilor de business interesați să își maximizeze potențialul companiilor: Ready to Sell Webinar, organizat de Maramureș Business Club în parteneriat cu Exit by Choice. Gazda evenimentului: Dan Berteanu, fondator al Exit by Choice, vine să împărtășească din experiența și cunoștințele sale valoroase despre procesul de creștere a valorii de piață a unei companii.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica