ASTĂZI ÎN JUDEȚ. Știri la prima oră

Sunteți invitați să descoperiți expoziția temporară etnografică de la Centrul Cultural Pastoral ”Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Sighetu Marmației. Obiectul prezentat astăzi este: Calul pentru draniță. În trecut toate casele și anexele gospodărești erau acoperite cu draniță/ șindrilă. Dranița era un material aflat la îndemână și oamenii au dezvoltat o adevărată artă din producerea și  folosirea ei. Intrarea este gratuită. Orar de vizitare, luni-vineri, orele 8-16.

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare organizează Ziua Porților Deschise. Astăzi, de la ora 17, porțile școlii sunt deschise tuturor copiilor care, în anul școlar 2024-2025, urmează să înceapă o nouă aventură.

Ca în fiecare luni, la Greenys Baia Mare, de la ora 18, au loc ședințe de yoga. Contribuția pentru această experiență este pe bază de donație. Donația sugerată este de minimum 40 de lei. O parte dintre donații vor folosi pentru îndeplinirea misiunii sociale a Asociației Suflete Verzi Greenys de a ajuta copiii care au mai puțin. Locurile sunt limitate, înscrieri pe WhatsApp – Ana: 0770/853.609, Simon: 0748/590.398.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica