AU ”UITAT” DE PAUZELE DE ODIHNĂ. Transportatorii, sancționați de polițiști, în Seini

În cursul zilei de ieri, 12 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități specifice, cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilegale în domeniul transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat.

”Astfel, în cadrul unei acțiuni organizate în sistem integrat cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și inspectori din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală 6 Oradea pe D.N. 1 C, pe raza orașului Seini, au fost oprite și controlate mai multe mijloace de transport cu masa maximă autorizată mai mare de 2,5 tone.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.900 lei, pentru nerespectarea prev. O.G. nr. 15/2002 privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier, pentru nerespectarea prev. O.G. nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora”, precizează oficialii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA