AVENTURĂ. O nouă provocare lansată de Asociația ”Energia mișcării” și ”Daco Spartanii”

Asociația ”Energia mișcării” Baia Mare și ”Daco Spartanii” provoacă din nou tinerii și adulții, cu vârste între 3 și 99+ ani, la o nouă super aventură cu toate ingredientele și, bineînțeles, într-o zonă de poveste: Preluca Nouă, Aspra și Defileul Lăpușului (Maramureș).

”Fie ca îți place să alergi, fie că îți place să faci drumeții, să explorezi și să descoperi minunățiile locurilor pe care ni le oferă Mama Natură, fie că îți plac provocările cu diferite obstacole care să te scoată din zona de confort și să îți ofere adrenalină și alte stări extraordinare, fie că îți dorești să reușești să te orientezi și să supraviețuiești în sălbăticia pădurilor, văilor și dealurilor, cu siguranță că ești binevenit deoarece vom avea trasee și provocări pentru toată lumea, indiferent de vârstă, condiție fizică sau experiență”, anunță reprezentanții Asociației ”Energia mișcării” Baia Mare.

Ediția I a super aventurii inedite, provocatoare și educative se va desfășura în perioada 15-16 iunie. Numărul de participanți este limitat, iar înscrierile se fac până în data de 15 mai. Rezervări se fac aici.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica