BAIA MARE. Alex Nedea, de la Recorder, vine la Festivalul Aproape

Cunoscutul jurnalist de investigație la Recorder, Alex Nedea, a confirmat prezența sa la Festivalul Aproape, ce va avea loc între 10 și 17 mai, în municipiul Baia Mare.

”Alex Nedea a acceptat invitația noastră să vină în Baia Mare în cadrul evenimentului Ziua Aproape, un eveniment în care trei personalități importante din societatea românească vor sta de vorbă cu publicul băimărean, răspunzând la întrebări. În sala Teatrului Municipal Baia Mare vor fi microfoane care se vor perinda pe la oricine are o întrebare de pus. Ziua Aproape va dura șase ore, timp în care vom încerca, împreună, să contemplăm la ce putem face pentru ca a noastră comunitate să devină și mai frumoasă”, a subliniat actorul Dragoș Călin, organizatorul festivalului.

Festivalul Aproape se va desfășura în perioada 10-17 mai, timp în care comunitatea băimăreană va fi reunită prin: 10 spectacole de teatru, Ziua Aproape (unde trei personalități din România vor discuta liber cu spectatorii festivalului), ateliere gratuite pentru 500 de tineri băimăreni (teatru, dans, jurnalism, prim-ajutor, modă, discursuri, scriere ș.a.m.d.), seri de scurt-metraj (proiectate pe clădirea teatrului), trei evenimente stradale (din care două pentru cei mici, extraordinare), seri de socializare în curtea teatrului.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica