BAIA MARE. Bărbat, prins de polițiști cu mică ”avere” în mașină

Un bărbat din Sighet a fost prins de polițiștii din Baia Mare cu o mică ”avere” în mașină. Mai exact, în urma unui control efectuat de oamenii legii, aceștia au descoperit că un șofer avea în autovehicul țigări în valoare de peste 140.000 lei.

”Ieri, un echipaj de ordine publică al Poliției Municipiului Baia Mare a oprit pentru control un autoturism, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani din Sighetu Marmației. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului polițiștii au descoperit mai multe baxuri, care conțineau în total 7.200 de pachete de țigarete, de diferite mărci, netimbrate, în valoare de peste 140.000 de lei.

Autoturismului folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. În urma activităților procedurale desfășurate de polițiștii băimăreni, față de bărbat a fost dispusă efectuare în continuare a urmăririi penale, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006”, arată oficialii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA