BAIA MARE – Bătut în timp ce dormea. Mama unuia dintre agresori a amenințat victima agresiunii

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, sub coordonarea procurorului de caz, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore față de doi tineri băimăreni, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

„În fapt, la data de 13 ianuarie a.c., la ora 03.38, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat într-o locuință de pe strada Electrolizei și au agresat fizic un bărbat. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, victima are 64 de ani din Baia Mare a fost agresat fizic în timp ce dormea, iar când persoanele necunoscute au plecat, au sustras un telefon mobil aflat pe o masă lângă patul persoanei vătămate.

În urma verificărilor efectuate persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind doi tineri de 18 respectiv 21 de ani din Baia Mare”, arat[ IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

Totodată, ieri 18 ianuarie, la ora 09:00,  polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizați de către victimă cu privire la faptul că, a fost contactat telefonic de către mama unuia dintre tineri care l-a amenințat pentru că a depus plângere împotriva fiului ei.

În cauză, față de aceasta se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută și pedepsită de art. 274 rap. la art. 206 alin. 1 Cod Penal.

dh
dh