BAIA MARE. Bazinul acoperit se închide până în septembrie, dar se deschide cel descoperit

Conducerea Complexului Sportiv ”Lascăr Pană” Baia Mare anunță modificări privind orarul de funcționare. Astfel, bazinul acoperit urmează să se închidă din a doua jumătate a lunii iulie, până în septembrie, pentru a fi efectuate lucrări de mentenanță, mai exact în perioada 18.07 – 01.09. 2024. În același timp însă, bazinul descoperit își deschide porțile, atât pentru cluburile sportive, cât și pentru public. Noutatea față de anul trecut, o reprezintă faptul că programul cu publicul a fost mărit, pentru a încuraja cât mai mulți băimăreni să facă mișcare. Trebuie menționat însă faptul că, bazinul descoperit nu este ștrand și persoanele care vin nu au dreptul să facă plajă!

”Vom închide bazinul acoperit pentru mentenanță. Se schimbă apa, se zugrăvește și reparăm ce se poate repara. De asemenea se va face o dezinsecție și o deratizare. Bazinul descoperit se deschide sâmbătă, începând cu data de 6 iulie. Programul pentru public este de luni până vineri de la ora 17.00-20.00. Sâmbătă și duminică programul pentru public este între orele 9.00-12.00 și 16.00-20.00.

Pentru structurile sportive, bazinul descoperit este deschis de luni până vineri de la ora 8.00 la 12.00 și de la ora 14.00 la 17.00. În intervalul 12.00-14.00 sunt inițierile. Cluburile pot face și perioada de inițiere în perioada pregătirii sportive.

Am mărit programul pentru public, cu o oră, de luni până vineri și cu două ore în week-end. Am preferat să vină cât mai multă populație să facă înot”, a declarat Sorin Andrei, directorul instituției.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA