BAIA MARE. Cum stăm la capitolul accidente rutiere grave

Datele oferite de Biroul Rutier Baia Mare ne arată că de la an la an numărul accidentelor rutiere grave petrecute pe raza municipiului scade de la an. Astfel, de la începutul acestui an și până la zi am avut pe raza Băii Mari doar 3 accidente ruriete grave, care, din fericire, s-au soldat cu 0 morți.

Grigore Tomoiagă, șeful Biroului Rutier Baia Mare, a ținut să arate că la această scădere a evenimentelor rutiere grave au contribuit într-o foarte mare măsură măsurile luate de polițiștii rutieri, respectiv aplicarea de sancțiuni drastice celor prinși că nu au respectat legislația rutieră, acțiuni de prevenire a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv darea în folosință a sistemului de supraveghere video de pe raza municipiului.

Ce trebuie să știe șoferii este că și în această minivacanță polițiștii de la Rutiera Baia Mare vor fi prezenți la datorie și nu vor accepta încălcarea legislației rutiere. Se va merge pe depistarea șoferilor care conduc băuți, drogați sau care depășesc viteza legală.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA