BAIA MARE. Filmările noului videoclip Proconsul au avut loc la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”

Zilele trecute, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” din Baia Mare a devenit decorul pentru o parte din videoclipul melodiei „În lumea ta”, semnată de trupa Proconsul. Echipa de filmare a avut o colaborare de excepție cu actorul Corneliu Ulici și Alice Ulici, sub îndrumarea regizorului Emi Petruț de la Tokos Films, alături de ajutorul talentatului David Tarța, multiplu campion național de raliuri încă din 2015, când avea doar 12 ani.

Reprezentanții Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare au exprimat bucuria de a fi fost martorii unei astfel de producții artistice și au transmis că așteaptă cu (ne)răbdare rezultatul final.

”Am avut onoarea să-i vedem la lucru pe actorul Corneliu Ulici împreună cu Alice Ulici, pe regizorul Emi Petruț (Tokos Films), ajutat de David Tarța (multiplu campion național de raliuri încă din 2015, de când avea doar 12 ani). Acum așteptăm cu (ne)răbdare să vedem videoclipul”, au declarat reprezentanții instituției.

De asemenea, trupa Proconsul a adus mulțumiri speciale Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare și directorului său, dr. Teodor Ardelean, precum și doamnei Corina Șandor-Martin.

Pe pagina lor de Facebook, membrii trupei au anunțat cu entuziasm: ”Urmează ceva frumos!”.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica