BAIA MARE – Internat la Psihiatrie după ce asculta muzică la maxim și arunca cu obiecte pe geam

Scandal în toată regula ieri, 20 decembrie, pe o stradă din Baia Mare la primele ore ale dimineții. Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Pășunii din municipiu, un bărbat tulbură liniștea și ordinea publică.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că la etajul 4 al unui imobil, un bărbat ascultă muzică la intensitate ridicată și aruncă cu obiecte de la geamul apartamentului în stradă, motiv pentru care s-a procedat la stabilirea unui perimetru de siguranță pentru a proteja cetățenii de obiectele aruncate de bărbat. Totodată, acesta amenința că se va sinucide și a adresat expresii jignitoare forțelor de ordine prezente la fața locului. S-a solicitat prezenta unui echipaj I.S.U. pentru a forța ușa de acces în apartament unde s-a reușit imobilizarea bărbatului de 31 de ani, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru efectuarea cercetărilor. Ulterior acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetul Marmației”, precizează IPJ Maramureș.

Mai spunem doar că în acest dosar se efectuează cercetări penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Marcel Șerban

dh
dh