BAIA MARE. Ordinul Asistenților Medicali se mută în casă nouă

În curând, în Baia Mare va fi inaugurat noul sediul al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Maramureș.

Clădirea actuală a devenit deja neîncăpătoare pentru activitatea asistenților medicali și-n plus, noul sediu va avea săli de ședințe, unde se vor putea ține cursurile de formare continuă, atât de necesare în această profesie. Inaugurarea noului sediu, situat pe strada Nisiparilor, nr. 48, Baia Mare, va avea loc în data de 25 mai, începând cu ora 11.00.

”Vom avea tot ce este nevoie pentru o bună desfășurare a educației medicale continue, pentru pregătirea continuă a asistenților medicali. Avem două săli de curs, dotate cu tot ce este nevoie, cred că este foarte important ca asistenții medicali, după terminarea școlii să învețe continuu.

Un respect pentru oameni este și acela de a le oferi niște condiții decente în care să-și desfășoare activitatea. Iar ceea ce am făcut noi, Ordinul Asistenților, este extraordinar pentru colegii noștri din județ. Au loc de parcare, au o curte mare, avem o clădire mare cu aceste două săli de curs și plus celelalte departamente, au fiecare spațiile lor de desfășurare. Noi, în data de 25 mai, de la ora 11.00 vom face inaugurarea sediului nou. Acesta se află în spatele Spitalului de Boli Infecțioase Baia Mare”, a declarat Viorica Totorean, președintele OAMGMAMR filiala Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA