BAIA MARE SĂLBATICĂ. Tentativă de jaf în zona Gării

Un cetățean ucrainean în vârstă de numai 19 ani ar fi putut fi victima unei tâlhării dacă jandarmii maramureșeni nu ar fi intervenit imediat.

„Totul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 1:00, atunci când echipa de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș își efectua misiunea de patrulare în zona gării din Baia Mare. Aceștia au observat că un individ trăgea de borseta unui tânăr încercând să i-o sustragă. Instinctiv, au alergat spre bărbat, l-au imobilizat și s-au asigurat că tânărul este teafăr.

Deși foarte speriat, tânărul le-a spus jandarmilor în limba engleză că este cetățean ucrainean și le-mulțumit pentru sprijin, mărturisind că în acea borseta erau toți banii lui, dar și actele cu care urma să călătorească mai departe.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost dus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, precizează oficialii IJJ Maramureș.

Jandarmeria Maramureș recomandă cetățenilor să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să nu țină la vedere bani sau obiecte de valoare și să solicite imediat sprijinul forțelor de ordine sau să sune la numărul unic de urgență 112 dacă se află într-o situație dificilă.

 

Ana Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA