BAIA MARE. Tânăr de 22 ani prins la furat într-un magazin. Ce l-a dat de gol

Un tânăr din Baia Mare a sustras mai multe produse dintr-un magazin, pe care le-a ascuns în geacă și a trecut cu ele la casele de marcat, fără a le plăti. Ghinionul său a fost că toată ”operațiunea” a fost văzută pe camerele de supraveghere de un alt bărbat, de 52 de ani, care a chemat poliția.

”Activitățile operative și de cercetare penală desfășurate de polițiștii din Baia Mare au condus la tragerea la răspundere penală a unui bărbat bănuit de comiterea a două acte materiale de furt. În fapt, miercuri dimineață, 29 mai a.c., polițiștii de ordine publică din Baia Mare au intervenit în urma unei sesizări prin apel 112, în incinta unui magazin de pe bulevardul Unirii, unde s-a semnalat un caz de furt.

La fața locului. polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 52 de ani, care ar fi observat pe camerele de supraveghere montate un tânăr care ar fi sustras de pe rafturi mai multe produse, pe care le-a introdus în buzunarul gecii pe care o avea asupra lui. Ulterior, după ce a trecut de casele de marcat, având intenția de a nu achita produsele sustrase, acesta a fost reținut. Polițiștii au constatat că este vorba despre un băimărean de 22 de ani.

Față de persoana bănuită a fost continuată urmărirea penală, fiind dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în formă continuată. Cercetările continuă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru documentarea întregii activități infracționale”, au precizat oficialii IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA