BAIA MARE. Tiroliană pentru copii la Muzeul Satului

Copiii vor avea ocazia de a se da pe tiroliană la Muzeul Satului din Baia Mare, fiind asistați de salvamontiști. Evenimentul va avea loc mâine, iar tiroliana va funcționa între orele 14.00-17.00. Intrarea la muzeu va cost 3 lei pentru copii și 6 lei pentru însoțitori.
”Vineri, 12 iulie, vă așteptăm să continuăm aventura în Satul de pe Dealul Florilor! Alături de prietenii noștri de la Asociația Salvatorilor Montani, vă puteți bucura de cea mai nouă „atracție”, care vă va testa curajul și spiritul de aventură!
Tiroliana va funcționa după următorul program:
– 12 iulie 2024, între orele 14:00-17:00
Biletul pentru copii este de 3 lei, iar pentru cele două coborâri cu tiroliana, se va dona suma minimă de 5 lei către Asociația Salvatorilor Montani Maramureș. Biletul pentru însoțitori este de 6 lei, acesta incluzând intrarea în muzeu și vizitarea în exterior a obiectivelor de arhitectură din Muzeul Satului.
Echipamentul de protecție este de cea mai bună calitate și fiecare tură este supravegheată de instructori experimentați. Înainte de fiecare coborâre, vei primi instrucțiuni detaliate pentru a te asigura că aventura ta se desfășoară în condiții de maximă siguranță”, anunță conducerea Muzeului Satului Baia Mare.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA