Baia Mare. Urbis angajează șoferi de autobuz

Societatea de transport în comun Urbis a scos la concurs douîă posturi de conducători auto pentru autobuz/troleibuz, pe perioada determinată de 6 luni. Concursul va avea loc în 11 ianuarie, ora 09.00. Cei interesați trebuie să fie apți din punct de vedere medical, să aibă minimum 8 clase absolvite, fără antecendente penale, să cunoască limba română scris și vorbit, evident să dețină permis de conducere D și D+E. În ttotal sunt 10 documente de depus pentru înscrierea în concurs.

Concursul va consta în testare reguli de circulație/chestionare (probă eliminatorie), proba traseului și un interviu. Pentru ei care nu știu, Urbis este o întreprindere publică având ca acționar majoritar Municipiul Baia Mare, care deține un procent de 97,06% din totalul acțiunilor, orașul Tăuții Măgherăuș – 0,98%, , comuna Recea – 0,49%, comuna Dumbrăvița – 0,49%, comuna Groși – 0,49% și comuna Săcălășeni – 0,49%.

S.C. URBIS S.A. Baia Mare este operator regional de transport public de persoane pentru Zona Metropolitană Baia Mare, respectiv pentru Municipiul Baia Mare, orașele Baia Sprie (Tăuții de Sus, Chiuzbaia, Satu Nou de Sus), Tăuții Măgherăuș (Băița, Nistru, Merișor, Bușag, Bozânta Mare) și comuna: Recea (Mocira, Săsar, Lăpușel, Bozânta Mică).

Marcel ȘERBAN

dh
dh