BAIA SPRIE. A ”plonjat” cu mașina în albia râului Săsar

Cât de periculoasă poate fi viteza la volan a simțit-o pe propria piele un șofer care a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a ieșit de pe drum, ajungând în albia râului Săsar. În urma incidentului acesta a fost rănit și transportat de urgență la spital. În cadrul verificărilor, polițiștii au descoperit că acesta era băut în momentul producerii evenimentului rutier.

”Ieri, 8 iulie, polițiștii din Baia Sprie au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din localitatea Rozavlea, care conducea un autoturism pe D.N.18, ar fi pierdut controlul direcției și într-o curbă la dreapta autoturismul a părăsit partea carosabilă, ajungând în albia râului Săsar.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor”, spune IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

FOTO cu caracter ilustrativ!

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA