PATIMA BĂUTURII. O tânără a încercat să fure șase sticle de alcool

O tânără din Baia Mare a încercat să fure 6 sticle de alcool dintr-un supermarket. Ea a fost însă prinsă de agentul de securitate care a chemat poliția.

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii băimăreni au fost sesizați telefonic de către un agent de securitate al unui supermaket, cu privire la faptul că a surprins o persoană de sex feminin care ar fi sustras de pe rafturi mai multe bunuri.

”La fața locului, s-a constatat faptul că, o femeie de 28 de ani din Baia Mare ar fi ascuns sub îmbrăcăminte șase sticle de băuturi alcoolice și ajunsă la casa de marcat, a încercat să treacă fără să achite contravaloarea lor. Aceasta a fost reținută de agentul de securitate, care a solicitat Poliția Municipiului Baia Mare în vederea luării măsurilor legale care se impun. Prejudiciul cauzat, în valoare de 1890 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, polițiștii băimăreni continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale a femeii de 28 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, iar împotriva acesteia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, spun oficialii IPJ Maramureș.

Aceasta urmează să fie prezentată în fața instanței de judecată în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Marcel ȘERBAN

(sursa foto: zpl.ro)

dh
dh