BEȚIE LA VOLAN – Un sighetean a făcut accident în Berbești din cauza alcoolului

Un sighetean de 58 de ani a produs ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 18.00, un accident de circulație pe raza localității Berbești. Despre accident au fost informați polițiștii din Ocna Șugatag, care au ajuns la locul indicat de către o femeie din Botiza, care a și sunat la 112, pe D.C. denumit popular ,,Uliţa pe sub Biserică” din localitatea amintită.

„La fața locului a fost identificat conducatorul autoturismului implicat în evenimentul rutier ca fiind un bărbat de 58 de ani din Sighetu Marmației. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi condus autoturismul pe D.C., iar la un moment dat, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto a refuzat prezentarea documentelor la control, testarea cu aparatul etilotest și având în vedere refuzul său de-a fi condus la spital a fost imobilizat, ulterior, la spital a refuzat și recoltarea probelor biologice de sânge. În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii  infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.”, precizează IPJ Maramureș.

Marcel Șerban

dh
dh