BOGDAN VODĂ. Trei poduri contruite în ultimii ani

Conducerea Primăriei Bogdan Vodă a trecut în revistă pe scurt o parte din investițiile în infrastructura rutieră realizate în ultimii ani. Printre altele, edilul Anuța Enea-Bizău a făcut referire la cele trei poduri care au fost reconstruite și facilitează accesul cetățenilor din comună. Aceste lucrări s-au făcut după o consultare cu locuitorii, tocmai pentru a vedea care sunt nevoile cele mai stringente ale oamenilor.

”Vreau să trec în revistă și alte proiecte finalizate în acest mandat. Pentru a veni în sprijinul celor care locuiesc pe malul stâng a râului Iza, dar și pentru a accesibiliza zona am depus proiecte care să îi ajute pe oameni. Astfel am construit trei poduri peste râul Iza și am finalizat un pod care era în lucru. Unul la Piață, unul în locul punții de la Mititi, iar altul la Ieudișor care duce spre Melian. De asemenea am construit alte trei podete peste Valea din Bocicoel. Am luat această decizie după ce am consultat cetățenii care locuiesc în acele zone sau care dețin terenuri agricole. La piață era un pod vechi din lemn, degradat, pe care-l tot reparam din când în când, la Mititi era o punte, iar la Ieudisor nu era nimic, se trecea prin apă.

Odată cu construirea acestora am amenajat drumuri de acces spre poduri, două dintre ele fiind asfaltate. A urmat amenajarea drumurilor și construirea de rigole în zonele accesibilitate de poduri (Zona Arini), o zonă frumoasă cu multe locuințe si ferme agricole. Imaginile sunt dovada vie a muncii noastre. Atașez și poze de pe parcursul desfășurării lucrărilor”, a declarat primarul comunei Bogdan Vodă, Anuța Enea-Bizău.

Cod AEP: 21240015

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA