BORȘA. Când angajatul face toți banii

Tot mai mulți antreprenori învață pe propria piele că sunt într-adevăr situații când angajații buni fac toți banii și pierderea lor poate însemna chiar închiderea unei afaceri.

Printr-o astfel de experiență a trecut proprietarul unui restaurant din zona Borșa, explică responsabilii AJOFM Maramureș, când bucătarul unul restaurant a decis să plece. Acum, angajatorul face eforturi pentru a-și aduce înapoi salariatul respectiv.

”Când am fost la Borșa, pentru bursa locurilor de muncă, am discutat cu un manager de restaurant care închisese restaurantul pentru că i-a plecat bucătarul. Avea un restaurant italian. Acesta a mărturisit că acum duce muncă de lămurire să-l aducem înapoi și să-i oferim un salariu bun. Vrem ca în vară să redeschidem restaurantul. Este o luptă a managerilor de restaurante să-și aducă angajați cât mai buni. Managerii și antreprenorii trebuie să învețe cum să-și fidelizeze personalul”, a declarat Oana Oșanu, directorul AJOFM Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana Maria Hojda
Ana Maria Hojda