BORȘA. Când fostul soț face scandal cu toată lumea

Sunt printre noi bărbați care acceptă foaarte greu că au divorțat. Gândul că fosta nevasta și-ar reface viața pur și simplu îi ucide, iar din această cauză de multe ori recurg la gesturi care nu își au rostul și care le aduc și probleme cu legea, de cele mai multe ori.

Un astfel de caz am avut la Borșa, în această săptămână, când polițiștii din oraș erau sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o tânără de 23 de ani din oraș, despre faptul că fostul soț provoacă scandal la domiciliul său: „La fața locului a fost identificată apelanta și tatăl acesteia, un bărbat de 56 de ani, iar din discuțiile purtate cu aceștia, rezultă faptul că un bărbat de 30 de ani din Borșa, a pătruns în curtea acestora, l-a agresat pe bărbatul de 56 de ani, apoi le-a adus amenințări, ulterior a părăsit curtea imobilului. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului de 30 de ani și i-au adus la cunoștință faptul că a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele său, moment în care acesta a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost imobilizat și condus la sediul Politiei Orașului Borșa. Ulterior acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației”.

Polițiștii efectuează în acest dosar cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și amenințare.

Marcel ȘERBAN

dh
dh