BRIAN CRISTIAN: “Gara din Baia Mare este, probabil, cea mai insalubră clădire deținută de Statul român”

“Am atras atenția, în Parlamentul României, asupra situației dezastruoase în care se află Gara din municipiul Baia Mare, administrată de Guvern. La nici două săptămâni de când zona turistică a municipiului Baia Mare a fost declarată stațiune turistică de interes național, Gara din Baia Mare, această poartă de intrare în județul-turistic Maramureș, a fost închisă de inspectorii Protecției Consumatorilor.

La modul în care arată, este, probabil, cea mai insalubră clădire deținută de Statul român în țară. Reprezintă un real pericol atât pentru călători, cât și pentru angajați.

Pereți degradați, igrasie în exces, tavan ce stă să cadă în orice moment, instalații sanitare vechi, cu miros înțepător, paviment degradat, fisurat, insalubru. Așa arată Gara Baia Mare în anul 2024.

Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ar trebui să îi fie rușine pentru o asemenea situație. Dar, practic, asta a însemnat Guvernarea PSD și PNL pentru România în ultimii 34 de ani: multă nepăsare și doar proiecte pe hârtie.

Noul PCR, Partidul Comasat Român!”

Brian Cristian, deputat USR

GlasulMM
GlasulMM