CĂLINEȘTI. Fermierii, așteptați la Primărie pentru eliberarea adeverințelor

Începând cu data de 1 martie, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Maramureș va prelua cererile fermierilor pentru anul în curs. Fermierii din comuna Călinești sunt așteptați la Primărie pentru eliberarea adeverințelor cu parcelele de teren deținute, anunță primarul Petru Nemeș.

”Documente necesare pentru depunerea cererii de plată la APIA sunt: pentru persoane fizice – copie buletin, adeverință de la primărie, extras de cont bancar,  adeverință de la medicul veterinar, contract de arendă (dacă este cazul), iar pentru persoane juridice (cu firmă) – copie buletin, copie certificat de înregistrare al firmei, adeverință de la primărie, extras de cont bancar, adeverință de la medicul veterinar, contract de arendă (dacă este cazul). APIA ne-a rugat să vă informăm că, începând de anul acesta, va fi obligatoriu să aveți hartă pentru fiecare parcelă. Informația este valabilă pentru cei care nu au măsurători”, transmite primarul Petru Nemeș.

Listele sunt disponibile pe pagina de Facebook a Primăriei Călinești și vor fi afișate în toate cele trei localități ale comunei (Călinești, Văleni, Cornești).

Maria STOICA

(P)

Maria Stoica
Maria Stoica