CÂMPULUNG LA TISA. Accident grav cu mai mulți răniți

Aseară, 17 Iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un eveniment rutier pe D.N. 19, în Câmpulung la Tisa.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 53 de ani din Sighetu Marmației, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre comuna Sarasău, a efectuat viraj la stânga, cu intenția de a parca pe podețul unui imobil și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani din Câmpulung la Tisa.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a trei pasageri din autoturisme, în vârstă de 22,23 și 62 de ani, toți din Câmpulung la Tisa. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, dar le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus de tânărul de 23 de ani nu figurează înmatriculat, iar plăcuța de înmatriculare montată pe autoturism nu corespunde ca fiind activă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Ana-Maria Hojda

Foto: Arhivă Glasul Maramureșului

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA