CÂMPULUNG LA TISA. Bărbat din localitate, depistat cu permis ucrainean fals

Polițiștii Secției Rurale 6 Sarasău, aflați în exercitarea atribuțiilor prevăzute în planul de acțiune în localitatea Câmpulung la Tisa, au efectuat recent semnal regulamentar de oprire unui autoturism, folosind semnalele luminoase și acustice din dotarea autospecialei, autoturism care se deplasa spre municipiul Sighetu Marmației.

„La volan a fost identificat un bărbat de 50 de ani din Câmpulung la Tisa, care a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că figurează cu permisul de conducere reținut. Existând suspiciunea că permisul de conducere prezentat este susceptibil a fi fals, s-a procedat la verificarea acestuia, cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei de Stat Sighetu Marmației, constatându-se faptul că nu prezintă elementele de siguranță.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având permisul de conducere suspendat și uzul de fals”, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh