Candidații AUR, în vizită la Ferma Zootehnică

Candidații AUR pentru alegerile locale din 9 iunie, însoțiți de Costel Pîrvănoiu, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, și Darius Pop, candidatul pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, au vizitat astăzi Ferma Zootehnică, un brand pentru municipiul Baia Mare cunoscut la nivel național. Cu acest prilej, au fost expuse programele de guvernare pentru Maramureș și Baia Mare ca alternativă la administrațiile dezastruoase din ultimii 34 de ani.

Mulțumim domnului Florin Lazăr, administrator al Fermei Zootehnice, care astăzi ne-a deschis porțile companiei sale pentru a ne întâlni cu angajații care lucrează pentru acest brand. Le-am vorbit oamenilor despre programul nostru de guvernare, despre nevoia de dezvoltare a orașului în care trăim. Baia Mare trebuie neapărat să o ia pe calea modernizării astfel încât să putem asigura viitorul pentru copiii și tinerii noștri. Dorința de schimbare este resimțită de toată lumea, tocmai de aceea le-am recomandat oamenilor să meargă duminică la vot. Este foarte important să își exercite acest drept și să îi taxeze pe toți cei care, în ultimii ani, au ignorat oamenii și comunitățile”, a subliniat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Tot despre importanța acestor alegeri, le-a vorbit angajaților de la Ferma Zootehnică și deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Puține fabrici românești au mai rămas, iar totul este din cauza șpăgarilor care au distrus sistematic industria României, ca noi azi, să fim o țară de consum fără a mai produce ceva semnificativ. Din păcate, produsele care ajung în România sunt slab calitativ, iar dublul standard se face simțit. 9 iunie este ziua patrioților, ziua în care vom da o palmă sistemului mafiot”, a punctat deputatul Darius Pop, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Atât despre relevanța votului din 9 iunie, cât și despre necesitatea sprijinirii antreprenorilor din Baia Mare a vorbit Gabriela Hofer, candidat AUR la Consiliul Local Baia Mare.

A sosit vremea ca administrația locală din Baia Mare să pună accent pe dezvoltarea ecosistemului antreprenorial al orașului. Este imperativ să recunoaștem că, din punct de vedere economic, Baia Mare a rămas în urmă față de alte municipii reședință de județ din zonă, precum Satu Mare, Zalău sau Bistrița. În acest context, este crucial ca oamenii de afaceri din oraș să beneficieze de sprijinul necesar pentru a revitaliza și dinamiza rețeaua antreprenorială locală. Prin promovarea inițiativelor de susținere a afacerilor locale și prin facilitarea accesului la resurse și oportunități, putem asigura o dezvoltare economică sustenabilă și un viitor prosper pentru Baia Mare”, a adăugat Gabriela Hofer, candidat la Consiliul Local Baia Mare.

Ferma Zootehnică este un brand bine cunoscut pe piața produselor alimentare din România. De-a lungul a peste 30 de ani de activitate, fermele proprii, liniile de abatorizare și cele de procesare a materiei prime au fost modernizate pentru a respecta cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță alimentară.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

 

Maria Stoica
Maria Stoica