Carduri-abonament la Muzeul de Etnografie

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș vine cu vești bune pentru vizitatori. Instituția propune carduri-abonament, gândite să acopere toate categoriile de public.

”Prin achiziționarea unui abonament individual sau familial, veți beneficia de acces de vizitare atât în Muzeul Satului, cât și în Clădirea Pavilionară pe tot parcursul anului 2023! Ori de câte ori veți dori să vă bucurați de frumusețea satului de pe deal sau să admirați o nouă expoziție temporară, veți putea să beneficiați de acest privilegiu în costul unui singur abonament. Simplu, ușor și foarte de folos”, anunță reprezentanții Muzeului.

Costul unui abonament individual de vizitare este de 120 de lei/ persoană/ an, indiferent de momentul achiziționării lui în decursul anului curent (2023), iar costul unui abonament familial de vizitare este de 150 de lei/ familie/ an, indiferent de momentul achiziționării lui în decursul anului curent (2023).

Doritorii pot achiziționa cardurile abonament în fiecare zi de marți până duminică între orele 9 și 15,30 la poarta satului sau în clădirea pavilionară.

Detalii aici: https://www.etnografie-maramures.ro/informatii-utile/

mg
mg