CAVNIC. Și-a agresat fizic cele două fete. Fratele lor a sunat la poliție

Grav incident în Cavnic petrecut ieri, 11 octombrie, dată la care la ora 08.20, polițiștii din Cavnic erau sesizați de către un tânăr, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că tatăl său le-a agresat fizic pe surorile sale de 12 respectiv 14 ani.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 47 de ani din oraș. Acesta și-ar fi agresat fizic fiicele cu palma și cu un corp dur. Tot ieri, la ora 12.07, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie de 58 de ani din municipiu, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său de 63 de ani.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta care a relatat faptul că soțul său ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic în timp ce se aflau la locuința de domiciliu.

În ambele cauze, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii pe numele bărbaților și au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie și amenințare”, arată IPJ Maramureș.

Marcel ȘERBAN

dh
dh