Ceartă în familia Laviniei Goste şi a lui Marius Zorilă la filmările celui mai nou videoclip al lor: „Nu mai putem continua aşa”

Lavinia Goste şi Marius Zorilă au revenit zilele trecute în Maramureş, locul unde se simt ca acasă, pentru a filma videoclipul celei mai recente piese a lor, „Tot mai bine îi acasă”, pe care au lansat-o chiar aseară. Artiştii au ales un loc de suflet, satul Preluca, unde au filmat vreme de 3 zile, iar incidentele nu au întârziat să apară.

Pentru că şi-au dorit foarte mult să redea frumuseţile locului, întocmai cum se regăsesc ele, cu simplitatea împletită perfect cu frumuseţea ameţitoare a peisajelor, Lavinia şi Marius au vrut să transmită cât mai mult din viaţa de la sat. Şi cum fetiţele familiei, gemenele Maria şi Ioana, şi-au însoţit şi de această părinţii la filmări, incidentele nu s-au lăsat mult aşteptate. Fetele s-au îndrăgostit iremediabil de un motan, pe care l-au şi botezat pe loc, Blue, şi fără de care au refuzat să se întoarcă la Bucureşti.

Marius s-a împotrivit vehement „adopţiei”: „Măi fetelor, nu se poate. Acasă îl avem deja pe Inimioară, cum să luăm şi motanul? Nu mai putem continua aşa!”, a încercat dirijorul să îşi susţină cauza, mai ales că Lavinia părăseşte de fiecare dată rolul adultului şi trece de partea fetelor în astfel de situaţii. Iar aceasta nu este prima abatere de genul: în urmă cu 5 ani, Lavinia a luat de pe marginea drumului un ciobănesc bucovinean, când se întorceau de la un concert din Bucovina, iar acum îşi „ameninţă” soţul că le mai lipseşte doar un viţel pentru a avea curtea plină.

Pentru că nu a fost chip să le înduplece pe fete, Lavinia şi Marius au luat decizia de a păstra pisoiul, însă acasă la părinţii Laviniei, în Satu Mare, mai ales că toată vara fetiţele o vor petrece acolo. Părinţii vor reveni des în părţile locului şi asta datorită faptului că pe 21 iunie vor susţine cel mai important eveniment din acest an pentru ei – concertul extraordinar de celebrare a folclorului – Autentic Românesc – Din inimi de români. Data nu a fost aleasă întâmplător, ci chiar atunci când Lavinia împlineşte 40 de ani şi 30 de ani de carieră.

GlasulMM
GlasulMM