CENTRUL RESPIRO din Baia Mare, lucrări realizate în proporție de 40%

Unul dintre proiectele inițiate de USR Maramureș, respectiv construirea unui Centru Respiro pentru persoanele cu dizabilități în Baia Mare, a atins un progres de 40%, chiar dacă lucrările au început doar în octombrie 2023. Radu Trufan, vicepreședinte al Cosiliului Județean Maramureș, și Sorin Ilieș, consilier județean, au efectuat ieri o vizită la fața locului pentru a discuta cu dirigintele de șantier și a afla dacă există eventuale sincope.

După inspectarea amplasamentului, Radu Trufan și Sorin Ilieș au remarcat că echipa de construcție depune eforturi remarcabile pentru a menține un ritm alert în procesul de realizare a proiectului. Condițiile meteorologice au fost favorabile, permițând echipei de muncă să se mobilizeze și să se concentreze pe atingerea termenelor stabilite pentru fiecare etapă a construcției.

Dirigintele de șantier a asigurat că proiectul va fi finalizat la data stabilită, respectiv 30.06.2024. Cu siguranță, centrul va fi extrem de util tuturor beneficiarilor  serviciilor oferite aici pentru persoanele cu dizabilități. Totodată, asistenții personali vor avea posibilitatea să beneficieze de concediu de odihnă sau concediu medical, știind că persoanele cu dizabilități de care au grijă vor primi cele mai bune servicii adaptate nevoilor lor.

GlasulMM
GlasulMM