CONSTRUCȚII. Maramureșean lăsat cu ochii-n soare și fără bani de un bărbat din Galați

Un bărbat din Maramureș a fost lăsat baltă de un gălățean, după ce i-a plătit suma de 10.000 euro pentru ridicarea unei case. Totul s-a petrecut în localitatea Strâmtura. Victima a reclamat faptul că după ce au construit parțial scheletul metalic al imobilului, muncitorii au plecat de la fața locului, fără a mai putea fi contactați. Atunci acesta s-a adresat poliției, iar vinovatul a fost identificat de oamenii legii și reținut pentru 24 de ore.

”Ieri, 19 februarie, în baza probatoriului administrat, organele de urmărire penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din Galați, sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune. În fapt, la data de 01 noiembrie 2023, polițiștii Postului de Poliție Comunal Strâmtura au fost sesizați de către un bărbat din comună, despre faptul că, în cursul lunii august 2023, în baza unei convenții verbale avute cu persoane necunoscute, acestea s-au angajat să-i edifice un imobil, contra sumei de 11.000 euro.
După negocierea prețului, persoana vătămată le-a înmânat la solicitarea persoanelor în cauză, suma de 10.000 euro, necesară achiziționării materialelor și a efectuării manoperei, iar după ce au construit parțial scheletul metalic al imobilului, au plecat de la fața locului, fără să mai revină pentru finalizarea acestuia și fără să mai poată fi contactați. Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 20 februarie, să fie prezentat unității de parchet în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA