COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare: ”Împreună vom merge înainte”

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, a transmis un mesaj de mulțumire celor i-au arătat susținerea la alegerile locale de duminică, 9 iunie.

”Voi îmi dați puterea, în politică nu aș fi nimic fără voi! Oameni buni, dragi băimăreni, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru încrederea și responsabilitatea pe care mi-ați dat-o de a merge înainte, vă consider, atât pe cei ce m-ați votat, cât și pe cei care nu m-au votat prietenii mei și sunt sigur că împreună vom merge înainte. Voi sunteți puterea de a-mi onora ce am spus în această bătălie pentru o viață mai bună, curată și sigură, în care cu toții putem trăi mult mai bine”, a subliniat Costel Pîrvănoiu.

Aceasta a adresat câteva gânduri și pentru cei care au câștigat alegerile. ”Un ciclu s-a încheiat și sper că cei ce vor conduce destinele acestui minunat oraș vor face tot ce le stă în putere să nu vă dezamăgească! Eu sunt și voi rămâne dedicat cauzelor comunității noastre”, a punctat Costel Pîrvănoiu.

În urma alegerilor locale din 9 iunie, AUR va avea, cel mai probabil, 2 reprezentanți în Consiliul Local Baia Mare: Costel Pîrvănoiu și Gabriela Hofer.

 

Maria Stoica
Maria Stoica